Datum konání: 3.března 2017, 20:00 hodin

Lenny - Hearts TOUR 2017

Aktualita 11998
Talentovaná autorka a majitelka výjimečného hlasu Lenny se na jaře 2017 vrací na koncertní pódia! Hearts Tour 2017 Lenny zahájí 3. března v Karlových Varech v Lidovém domě.
Vstupné: 350 Kč (předprodej) / 390 Kč (na místě)
Svoji podmanivou show představí celkem v 10 českých městech.
Neobyčejná interpretka vydala své debutové album na podzim 2016. Deska Hearts se od hudebních kritiků dočkala pochvalných recenzí a byla označena za hudební počin roku. Následné vyprodané bylo pro návštěvníky silně emotivním zážitkem a Lenny předvedla, že i v Česku umíme udělat show evropského formátu.

Lenny na podzimní koncertní turné přizvala respektovanou sourozeneckou dvojici videotvůrců Jakuba a Mikuláše Křenových (KrenBros), kteří celý průběh turné zdokumentovali.
Fanoušci tak mohou nyní nahlédnout do zákulisí a tvůrčí kuchyně jedné z našich nejtalentovanějších muzikantek.
Pokud jste dechberoucí show Lenny, které v živé prezentaci výborně sekundují producent a multiinstrumentalista alba Hearts Ondra Fiedler (kytara a baskytara) a Adam Vychodil (bubeník), ještě neviděli, tak si ji na jaře určitě nenechte ujít.
Slyšet Lenny naživo je zážitek srovnatelný s mezinárodními hvězdami a je jen otázkou času, kdy si jí všimnou zahraniční promotéři. Zážitek z představení navíc umocňuje vkusně připravená scéna z dílny respektovaného designéra Martina Hrušky, který už spolu s Lenny pracuje na jarní prezentaci.

Hudebním hostem Hearts Tour 2017 bude talentovaný mladý písničkář Jakub Ondra.