Datum konání: 17.listopadu 2018, 19:00 hodin

Mňága & Žďorp / vypsaná fiXa: Tugedrtůr 2018

Aktualita 12099
Mňága a Žďorp a Vypsaná fiXa vyrážejí na společné turné TugedrTůr 2018.
Vstupné: 380 Kč (předprodej) / 450 (na místě) / 1.280 Kč (vstupenka pro 4 osoby)
Kdo nestihl v roce 2013 společné koncerty Vypsané fiXy a Mňágy a Žďorp, má mimořádnou příležitost letos na podzim. Po pěti letech spolu obě kapely opět vyrazí na turné nazvané TugedrTůr 2018.

Ani jednu z kapel netřeba zvlášť představovat. Obě již dávno patří mezi stálice tuzemské hudební scény, mají své věrné publikum po celé České republice, na kontě spoustu alb a nepočítaně koncertních vystoupení. Přesto, anebo právě proto, se rozhodli zopakovat si společné turné z roku 2013.

"Když jsme spolu hráli poprvé, tak to bylo samozřejmě nejprve společné oťukávání, ale nakonec to byla velmi vydařená šňůra," vzpomíná za Fixu zpěvák Márdi.

"Sakra, jak my se těšíme na šňůru s Fixou! Je absolutně příjemný vyrazit na koncíky s lidma téměř totožné krevní skupiny, s kapelou stále ještě nesemletou hudebním pseudobyznysem, která se pořád snaží vymyslet cosi svýho a jedinečnýho. O což se snažíme taky, takže pak můžeme rovnou na pódiu pozorovat, jak a jestli se nám to daří," říká frontman skupiny Mňága a Žďorp Petr Fiala a dodává: "Už jsme spolu několik společných koncertů odehráli, umíme několik fixáckejch písniček a určitě s Mňágou nějakou do svýho setu zařadíme. Jsou to skvělý kousky a tohle je bezva příležitost si je zahrát."